Sabaaydi

(Voor Sabaaydi kokos massage kijk hier)

Er zijn 3 varianten
  1. Sabaaydi massage
  2. Sabaaydi massage plus
  3. Kinder sabaaydi massage

SABAAYDI-MASSAGE

Een nieuwe vorm van Oosterse massage met warme kruidenstempels en olie Deze kruidenstempels zijn gevuld met geneeskrachtige kruiden

Kruiden
.
De Sabaaydi-massage bestaat uit een aantal handelingen

  • Allereerst worden rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenstempels gemasseerd. Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug
stempelen vd rug

  • De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage
Hoofd massage


  • De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten.

masseren vd voeten


SABAAYDI-MASSAGE plus


armen – handen - gezicht – Decolleté – schouders - hals

Als het verschil tussen moeten en kunnen te groot is, veroorzaakt dit stress.
Deze stress slaat zich vooral op rondom het schoudergebied. Hebt u veel last van vastzittende schouders, bovenrug en armen?

Probeer nu deze massage.

Ook uw huid krijgt een oppepper, omdat in de kruidenstempels het kruid Acacia concinna zit, wat een bijzondere huidverbeteraar is. Verder zijn de kruidenstempels gevuld met geneeskrachtige kruiden.

sabaaydi_plus

.
De Sabaaydi-massage plus bestaat uit een aantal handelingen:

  • Het stempelen van de armen.

stempelen vd armen


  • Het stempelen van het gezicht.
stempelen vh gezicht


  • Decolleté wordt met kleine kruidenstempels behandeld
stempelen vh decolleté.

Na het stempelen worden armen, handen, gezicht, hals en decolleté gemasseerd.


KINDER SABAAYDI-MASSAGE


Voor wie:
Veel kinderen zijn vaak overgevoelig en kwetsbaar. Om een kind weerbaar te maken en meer zelfvertrouwen te laten ontwikkelen is massage met speciaal afgestemde kruiden zeer heilzaam.
Het kind leert vertrouwen te krijgen en daar waar nodig probleempjes te uiten. Doordat een kind zo dicht bij de natuur staat reageert het bijzonder goed op deze kruiden. De kruiden hebben een aardende werking dat is heel belangrijk, omdat het energie niveau van kinderen vaak erg hoog is.
Deze massage brengt ze weer terug bij hun natuurlijke basis. De kruiden zijn weerstand verhogend. Bij kinderen die veel last hebben van luchtweg infectie, verkoudheid en verstopte neuzen werken de kruiden zeer verlichtend. Tevens werken ze ontspannend waardoor kinderen beter gaan slapen. 

Uitwerking:
Kinderen worden rustig, ontspannen en slapen beter. Ze krijgen meer zelfvertrouwen,  de weerstand verhoogt en bevordert het zelfgenezend vermogen. Als ouders leren het kind te masseren, blijkt dat tijdens het masseren, zowel bij de ouder als bij het kind een hormoon vrijkomt; oxytocine. Dit hormoon geeft een gevoel van geborgenheid waardoor er ruimte ontstaat voor een band van hechting.

Kinder sabaaydi

Bel nu snel voor een afspraak.