Massages:HOTSTONE MASSAGE
hotstone1hotstone2hotstone3

Ontspannend en helend

Hot Stone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie, vanuit de gedachtengang "Geest, Ziel en Lichaam zijn één". De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. De thermotherapie kan bestaan uit hete, warme en koude stenen, net waar persoonlijke behoefte naar is.

Over het algemeen wordt het lichaam eerst met handen gemasseerd en daarna met hete stenen. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfstromen beter gaan stromen. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring.

Hotstone massage helpt bij problemen  als:
 •     spanning
 •     stress
 •     spierproblemen
 •     fibromyalgie
 •     gewricht problemen zoals reuma en artrose
 •     spijsverteringsproblemen
 •     slechte doorbloeding

De massage wordt absoluut afgeraden bij:
 •     hartklachten, hoge en lage bloeddruk en diabetes
 •     bij kinderen, zwangere en oudere mensen
 •     overgangsverschijnselen, opvliegers
 •     mensen met levensbedreigende ziekte
 •     als je niet goed tegen warmte kunt, b.v. ook in een sauna
 •     erg gevoelige huid, dunne huid
 •     dezelfde contra indicaties als bij een gewone massageTHAISE LYMPHEMASSAGE

Nieuw in Nederland de Thaise lymfemassage uit Thailand. Het is een zeer effectieve massage waarbij het weer goed doorstromen van de lymfen voorop staat. Als je geboren wordt kan je het lichaam vergelijken met een zuiver bergriviertje, echter vanaf het 5e levensjaar bouwen we afvalstoffen op en raakt het riviertje vervuild. Soms ontstaat er een waar moeras! In onze drukke, niet altijd even gezonde westerse maatschappij gebeurt dit helaas steeds vaker. Mensen krijgen dan klachten of pijn. Door middel van deze massage stimuleren we de lymfen om optimaal afvalstoffen/gifstoffen af te voeren en de rivier weer te zuiveren. Klachten en pijn verdwijnen dan. Denk aan chronische vermoeidheid, infecties, hoofdpijn, cellulitis, pijnlijke en vermoeide benen etc…

Verwar dit niet met lymfe drainage, dit wordt namelijk ingezet bij een niet gezond lichaam waar vaak sprake is van lymfeoedeem en uitgeoefend wordt door o.a fysiotherapeuten, een geheel andere behandeling dus.

Er wordt met name gewerkt met de onderarmen en gebruik gemaakt van drukpunten. Ritme, tempo en herhalingen in deze massage zorgen voor een maximaal effect. “Door de lymfemassage voel je je weer evenwichtig, fris en levendig.”
wp7d9a2ac0_0a wp37f621d7_0awp752750db_0a

wpb2712b49_0a

POLARITEITSMASSAGE

Polariteitsmassage wordt samen gevoegd met Reiki. Eerst wordt er droog gemasseerd door middel van rolletjes maken. Daarna wordt Reiki op de pijnlijke delen aan toegevoegd. Daarna komt er zelfgemaakte olie aan te pas die ik maak voor de persoon die op dat moment op de massage tafel ligt met daarvoor de bij passende olie. Daarna ga ik masseren. Ik maak de pijnlijke gedeeltes los, en dan komt er een ontspannings-massage achteraan waardoor je weer beter kunt ontspannen.

Tijdens mijn massage kun je het bijvoorbeeld hebben over iets wat je dwars zit. Daar kunnen we dan proberen om daar een oplossing voor te vinden. Maar als je gewoon niet praten wilt kun je ook gewoon luisteren naar de ontspannings muziek.


MASSAGE
Ik heb officieel toestemming om Reiki in mijn massage te mogen voegen omdat als je een normale Reiki behandeling uitvoert er altijd met de kleding aan gewerkt moet worden.


MAGNETISEREN
Naast Reiki behandelingen ben ik ook nog magnetiseur. Als je magnetiseert geef je energie aan de persoon die het nodig heeft.
Het werkt ook op afstand.